Simako-BDM toertocht 2012

Op zondag 8 juli houdt Simako-BDM de jaarlijkse toertocht. Start en finish is dit jaar opnieuw aan de Newtonweg 14 in Elst. Op die locatie staat vanaf 9.30 uur koffie klaar. Halverwege is er een lunch terwijl de BBQ natuurlijk zorgt voor een passende afsluiting.

De uitgezette route is digitaal beschikbaar en kun je vanaf 2 juli downloaden op www.simako.nl. Simako-BDM wil graag weten of je komt, dus schrijf je voor 1 juli in via eerder genoemde website. Ook dit jaar is deelname gratis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.