De grote MOTOR Magazine TT-quiz

Test je GP-kennis en win mooie prijzen. Deelnemen aan de quiz kan via dit invulformulier. Meedoen kan tot en met maandag 25 juni. Op woensdag 27 juni maken we via de website bekend wie er gewonnen hebben. Uiteraard krijgen zij ook persoonlijk bericht via een e-mail. Succes!

Eerste prijs
Scorpion EXO1000 Milan-helm t.w.v. € 329,90

Tweede prijs
2x ABUS Granit Quick Maxi Pro t.w.v. € 104,99

Derde prijs
Bering Iwaki-regenoverall t.w.v. € 79,-

Vierde prijs
3x Vrooam Motorolie (4 liter) t.w.v. € 44,95

Vijfde prijs
Wegraceboek 2011/2012 t.w.v. € 22,50

Zesde prijs
2x DVD Fastest t.w.v. € 19,95

Zevende prijs
7x Continental bandenspanningsmeter t.w.v. € 11,95

Troostprijs
3x KTM Racer Duck Badeend t.w.v. € 9,95

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.