Belgische zijspancoureur komt om in Oss

Bij een zware crash op het circuit De Witte Ruysheuvel in Oss is de Belgische zijspancoureur Steven Peeters (39) om het leven gekomen. De bakkenist, de Nederlander John Michielsen, is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Onduidelijk is nog wat zijn kwetsuren zijn.

Alle verdere wedstrijden voor het Open Nederlands kampioenschap Zijspancross, Quads en MX3 werden afgelast na het ongeluk bij de start van de eerste manche. Volgens de politie sloeg de motorzijspancombinatie door onbekende oorzaak over de kop. Daarbij raakte de bestuurder uit Boecholtz zodanig zwaargewond, dat reanimatie niet mocht baten en hij ter plaatse is overleden.

Foto: Brabants Dagblad

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.