vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Belgische zijspancoureur komt om in Oss

Bij een zware crash op het circuit De Witte Ruysheuvel in Oss is de Belgische zijspancoureur Steven Peeters (39) om het leven gekomen. De bakkenist, de Nederlander John Michielsen, is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Onduidelijk is nog wat zijn kwetsuren zijn.

Alle verdere wedstrijden voor het Open Nederlands kampioenschap Zijspancross, Quads en MX3 werden afgelast na het ongeluk bij de start van de eerste manche. Volgens de politie sloeg de motorzijspancombinatie door onbekende oorzaak over de kop. Daarbij raakte de bestuurder uit Boecholtz zodanig zwaargewond, dat reanimatie niet mocht baten en hij ter plaatse is overleden.

Foto: Brabants Dagblad

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen