Film > Trailer Fastest

Goed nieuws, op zondag 25 september gaat Fastest in première bij de Nederlandse Pathé theaters. Aangezien de bioscoopketen vestigingen heeft in Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle moet het dus haast altijd wel lukken om een bios te vinden in de buurt. Meer informatie verschijnt binnenkort op www.pathe.nl. Dan zal ook duidelijk zijn of Fastest ook in alle vestigingen vertoond gaat worden.

Meer weten? Surf dan snel naar www.fastestthemovie.com. Binnenkort meer op MOTOR.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.