woensdag 27 september 2023

Bendsneyder positief over privétest

Afgelopen dagen hebben verschillende Moto2 en Moto3-teams privétests uitgevoerd op het circuit van Jerez. Waaronder ook het Red Bull KTM Ajo’s Moto3-team.  Dit was de eerste keer dat Bo Bendsneyder en Niccolo Antonelli met de 2017-KTM op het circuit reden sinds de presentatie ervan, die onlangs plaatsvond. Bendsneyder reed 192 ronden. Hoe snel was hij? Dat weten we niet, want doordat het dus een privétest was zijn er geen officiële rondetijden bijgehouden en vrijgegeven. Toch is hij erg positief.

“We hebben veel ronden kunnen rijden en het is een zeer positieve test geweest. Volgende week kunnen we zien waar we werkelijk zijn en onszelf vergelijken met de rest van de rijders en teams. Het zal leuk zijn om te beginnen te vechten tegen onze concurrenten.” Volgende week, van 8 tot 10 maart zien we Bendneyder dus opnieuw in actie, samen met de rest van het Moto3-veld. Vervolgens wordt op 17 tot 19 maart getest op het circuit van Qatar. Hier begint een week later de actie pas echt, met op 26 maart de eerste race. We kunnen niet wachten!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image