Bendsneyder positief over privétest

Afgelopen dagen hebben verschillende Moto2 en Moto3-teams privétests uitgevoerd op het circuit van Jerez. Waaronder ook het Red Bull KTM Ajo’s Moto3-team.  Dit was de eerste keer dat Bo Bendsneyder en Niccolo Antonelli met de 2017-KTM op het circuit reden sinds de presentatie ervan, die onlangs plaatsvond. Bendsneyder reed 192 ronden. Hoe snel was hij? Dat weten we niet, want doordat het dus een privétest was zijn er geen officiële rondetijden bijgehouden en vrijgegeven. Toch is hij erg positief.

“We hebben veel ronden kunnen rijden en het is een zeer positieve test geweest. Volgende week kunnen we zien waar we werkelijk zijn en onszelf vergelijken met de rest van de rijders en teams. Het zal leuk zijn om te beginnen te vechten tegen onze concurrenten.” Volgende week, van 8 tot 10 maart zien we Bendneyder dus opnieuw in actie, samen met de rest van het Moto3-veld. Vervolgens wordt op 17 tot 19 maart getest op het circuit van Qatar. Hier begint een week later de actie pas echt, met op 26 maart de eerste race. We kunnen niet wachten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?