Bikers’ Days 2012

Het 2012 Bikers’ Days-seizoen ziet er beter uit dan ooit. Dankzij de vele contacten die ze de afgelopen tien jaar hebben gelegd, staan op de kalender liefst bijna dertig circuitdagen. Niet alleen in België, waar ze voornamelijk op Spa-Francorchamps en Mettet actief zijn, maar ook op de buitenlandse circuits.

Gewoontegetrouw is de eerste circuituitstap gepland naar Spanje. In de Spaanse Week zit dit jaar een nieuw circuit. Want naast Valencia wordt ook Aragon aangedaan. Omdat het klimaat in Spanje die tijd van het jaar zacht is, zetten ze het seizoen daar verder. Eind maart trekt Bikers’ Days naar Catalunya. Daarna volgen een aantal afspraken op de circuits van Spa-Francorchamps en Mettet.

Van 30 juli tot 1 augustus kun je de ‘voordelen’ van de Adriatische stranden combineren met het plezier van het circuitrijden op Misano. Eind augustus zetten de Bikers’Days hun tenten op in Le Mans. Diezelfde structuur zal dan meteen verder trekken richting Mugello, want daar is het circuit gereserveerd van 31 augustus tot 2 september. Meer informatie: http://dut.bikersdays.com

Foto: KTM

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.