13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bikers’ Days 2012

Het 2012 Bikers’ Days-seizoen ziet er beter uit dan ooit. Dankzij de vele contacten die ze de afgelopen tien jaar hebben gelegd, staan op de kalender liefst bijna dertig circuitdagen. Niet alleen in België, waar ze voornamelijk op Spa-Francorchamps en Mettet actief zijn, maar ook op de buitenlandse circuits.

Gewoontegetrouw is de eerste circuituitstap gepland naar Spanje. In de Spaanse Week zit dit jaar een nieuw circuit. Want naast Valencia wordt ook Aragon aangedaan. Omdat het klimaat in Spanje die tijd van het jaar zacht is, zetten ze het seizoen daar verder. Eind maart trekt Bikers’ Days naar Catalunya. Daarna volgen een aantal afspraken op de circuits van Spa-Francorchamps en Mettet.

Van 30 juli tot 1 augustus kun je de ‘voordelen’ van de Adriatische stranden combineren met het plezier van het circuitrijden op Misano. Eind augustus zetten de Bikers’Days hun tenten op in Le Mans. Diezelfde structuur zal dan meteen verder trekken richting Mugello, want daar is het circuit gereserveerd van 31 augustus tot 2 september. Meer informatie: http://dut.bikersdays.com

Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen