13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley en Waylon veilen motor voor Serious Request

Van links naar rechts: Waylon, Timur Perlin, Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom

UPDATE 30-12-2011
Na een paar sneue biedingen van 100, 200 en 300 euro loopt het nu lekker met de veiling van de door Waylon gepimpte Harley-Davidson Forty-Eight. Op het moment van schrijven staat de teller op iets boven de 10.000 euro. Normaal kost de Forty-Eight echter 11.895 euro en dat is dus een stukkie duurder en dat mag gewoon niet. Deze motor is voor het goede doel en daarnaast uniek door het pimpwerk van Waylon. De veiling loopt nog tot en met maandag 2 januari 2012, 19:44:53. Je kunt dus nog even wachten of je de Staatsloterij gewonnen hebt…

BERICHT 24-12-2011
Harley-Davidson en Waylon veilen een Sportster Forty Eight-motor voor 3FM Serious Request. Op vrijdagavond 23 december 2011 reed de zanger Waylon het Glazen Huis in Leiden binnen op dit retro model.

De opbrengst van de geveilde motor komt ten goede aan de 3FM-actie ‘Help een moeder, red een gezin’. Hierin halen 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg geld op voor moeders in oorlogssituaties.

Waylon, de eerste Nederlander met een contract bij het platenlabel Motown, kwam rond 19.30 uur het Glazen Huis in Leiden binnengereden om een nachtje te slapen. Twee jaar geleden liet hij overigens zijn hoofd al kaal scheren voor deze actie. Een bod uitbrengen kan via www.seriousrequest.3fm.nl/veiling. Doen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen