Harley en Waylon veilen motor voor Serious Request

Van links naar rechts: Waylon, Timur Perlin, Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom

UPDATE 30-12-2011
Na een paar sneue biedingen van 100, 200 en 300 euro loopt het nu lekker met de veiling van de door Waylon gepimpte Harley-Davidson Forty-Eight. Op het moment van schrijven staat de teller op iets boven de 10.000 euro. Normaal kost de Forty-Eight echter 11.895 euro en dat is dus een stukkie duurder en dat mag gewoon niet. Deze motor is voor het goede doel en daarnaast uniek door het pimpwerk van Waylon. De veiling loopt nog tot en met maandag 2 januari 2012, 19:44:53. Je kunt dus nog even wachten of je de Staatsloterij gewonnen hebt…

BERICHT 24-12-2011
Harley-Davidson en Waylon veilen een Sportster Forty Eight-motor voor 3FM Serious Request. Op vrijdagavond 23 december 2011 reed de zanger Waylon het Glazen Huis in Leiden binnen op dit retro model.

De opbrengst van de geveilde motor komt ten goede aan de 3FM-actie ‘Help een moeder, red een gezin’. Hierin halen 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg geld op voor moeders in oorlogssituaties.

Waylon, de eerste Nederlander met een contract bij het platenlabel Motown, kwam rond 19.30 uur het Glazen Huis in Leiden binnengereden om een nachtje te slapen. Twee jaar geleden liet hij overigens zijn hoofd al kaal scheren voor deze actie. Een bod uitbrengen kan via www.seriousrequest.3fm.nl/veiling. Doen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?