‘Metaalpers naar scootercontroles’

Als het aan de SP in Amsterdam ligt, neemt de politie voortaan een metaalpers mee naar scootercontroles.  Niet legale onderdelen kunnen zo ter plaatse worden vernietigd, aldus het Parool. “Scooterrijders denken dat ze alles mogen. Dat vraagt om lik-op-stukbeleid”, zegt SP-fractievoorzitter Laurens Ivens.

De partij wil overigens alleen degenen aanpakken die zich niet aan de regels houden.  Naast het pakketje schroot krijgen de overtreders ook een boete. Het voorstel van de SP wordt binnenkort besproken in de gemeenteraad van de hoofdstad. Wordt dit een nieuwe trend?

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.