13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘Metaalpers naar scootercontroles’

Als het aan de SP in Amsterdam ligt, neemt de politie voortaan een metaalpers mee naar scootercontroles.  Niet legale onderdelen kunnen zo ter plaatse worden vernietigd, aldus het Parool. “Scooterrijders denken dat ze alles mogen. Dat vraagt om lik-op-stukbeleid”, zegt SP-fractievoorzitter Laurens Ivens.

De partij wil overigens alleen degenen aanpakken die zich niet aan de regels houden.  Naast het pakketje schroot krijgen de overtreders ook een boete. Het voorstel van de SP wordt binnenkort besproken in de gemeenteraad van de hoofdstad. Wordt dit een nieuwe trend?

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen