13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bizarre bijltjesdag voor crossers

Glenn Coldenhoff is voor lange tijd uitgeschakeld. De 23-jarige crosser uit Heesch was bezig aan zijn beste seizoen ooit. Vanmiddag heeft hij tijdens een training op het circuit van Olmen (België) een zware knieblessure opgelopen. ‘Soldaat geveld. Hoff ligt eruit. Het zal een langdurig herstel worden’, liet hij gisteravond laat via Twitter weten. 

Op het circuit van Eersel gebeurde een groot en heftig ongeluk, waarbij na een val in één klap drie toppers geblesseerd raakten. Een gestrande coureur bleef achter een springbult staan. De aanstormende Mike Kras kon hem niet zien en klapte op hem. Meteen daarna reden Todd Waters en Max Nagl op hen in. Kras liep een gebroken nek, gebroken rugwervel en een klaplong op. Het zijn nette breuken, waardoor geen operaties noodzakelijk zijn. Kras heeft in zijn lichaam nog gevoel en vertoont geen verlammingsverschijnselen. Waters brak een bovenbeen, Nagl een pols.

Jeffrey Herlings reageerde op Twitter met ‘Wat een slechte dag voor de motorcross’. 

Foto: Glenn Coldenhoff, coldenhoffracing.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen