donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Blessure Marc de Reuver

Marc de Reuver moet twee weken rust houden. De Yamaha van Beers Racing Team-rijder kwam tijdens de warm up voor de Grand Prix van Tsjechië ten val en liep daarbij een geblesseerde schouder op.

De Reuver bracht vandaag een bezoek aan zijn dokter in België. Er werden kleine scheurtjes in een pees in zijn schouder geconstateerd. Wanneer de Reuver geen rust neemt, bestaat de kans dat zijn pees scheurt, met alle gevolgen van dien. Omdat Marc liever het zekere voor het onzekere neemt, heeft hij besloten om aankomende maandag het BK op de Keiheuvel in Mol en de Britse Grand Prix te laten schieten.

Foto: Gerwinmxfoto.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen