Blessure Marc de Reuver

Marc de Reuver moet twee weken rust houden. De Yamaha van Beers Racing Team-rijder kwam tijdens de warm up voor de Grand Prix van Tsjechië ten val en liep daarbij een geblesseerde schouder op.

De Reuver bracht vandaag een bezoek aan zijn dokter in België. Er werden kleine scheurtjes in een pees in zijn schouder geconstateerd. Wanneer de Reuver geen rust neemt, bestaat de kans dat zijn pees scheurt, met alle gevolgen van dien. Omdat Marc liever het zekere voor het onzekere neemt, heeft hij besloten om aankomende maandag het BK op de Keiheuvel in Mol en de Britse Grand Prix te laten schieten.

Foto: Gerwinmxfoto.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.