woensdag 27 september 2023

Cursus allroad rijden

Altijd al gedroomd van Parijs-Dakar, maar zijn je vaardigheden op onverhard terrein nog niet zo goed? Bert Duursma, eigenaar van BERRT, geeft allroad trainingen om die skills te ontwikkelen of bij te schaven. 

Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en feedback. Onder begeleiding krijg je basisoefeningen, zoals korte bochten maken, remmen in het terrein en trialopdrachten. Alles gebeurt met lage snelheden. Na deze korte, maar heftige training kun je lekker bijkomen tijdens de lunch en kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en trainer.

Na de lunch rijd je een gevarieerde route over deels onverhard terrein in de omgeving van Apeldoorn. Onderweg wordt er feedback gegeven over je bochtentechniek. De dag wordt afgesloten bij motordealer Simako-BDM met een evaluatie. Uiteraard ontvang je een fraai certificaat.
Een dag allroad-training kost 175 euro per persoon inclusief lunch en certificaat. Meer info vind je op www.berrt.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image