donderdag 28 maart 2024

Cursus allroad rijden

Altijd al gedroomd van Parijs-Dakar, maar zijn je vaardigheden op onverhard terrein nog niet zo goed? Bert Duursma, eigenaar van BERRT, geeft allroad trainingen om die skills te ontwikkelen of bij te schaven. 

Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en feedback. Onder begeleiding krijg je basisoefeningen, zoals korte bochten maken, remmen in het terrein en trialopdrachten. Alles gebeurt met lage snelheden. Na deze korte, maar heftige training kun je lekker bijkomen tijdens de lunch en kun je ervaringen uitwisselen met je medecursisten en trainer.

Na de lunch rijd je een gevarieerde route over deels onverhard terrein in de omgeving van Apeldoorn. Onderweg wordt er feedback gegeven over je bochtentechniek. De dag wordt afgesloten bij motordealer Simako-BDM met een evaluatie. Uiteraard ontvang je een fraai certificaat.
Een dag allroad-training kost 175 euro per persoon inclusief lunch en certificaat. Meer info vind je op www.berrt.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen