donderdag 8 juni 2023

Bo Bendsneyder in beeld op Valencia

Natuurlijk weten we dat het Moto2-seizoen nog moet beginnen en dat tijdens de test op Valencia niet het hele veld aanwezig was. Maar toch, maar toch. Bo Bendsneyder sloot zijn eerste test voor het Pertamina Mandalika SAG Team als snelste af. Voor Sam Lowes en Aron Canet, en zelfs ruim voor z’n teamgenoot Tom Lüthi. Hatsjikidee! Bo was na afloop uiteraard een zeer gelukkig coureur: ‘Het waren twee zeer goede testdagen in Valencia! Het was mijn eerste keer met het team én met de Kalex en...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image