vrijdag 1 maart 2024

Bo Bendsneyder in beeld op Valencia

Natuurlijk weten we dat het Moto2-seizoen nog moet beginnen en dat tijdens de test op Valencia niet het hele veld aanwezig was. Maar toch, maar toch. Bo Bendsneyder sloot zijn eerste test voor het Pertamina Mandalika SAG Team als snelste af. Voor Sam Lowes en Aron Canet, en zelfs ruim voor z’n teamgenoot Tom Lüthi. Hatsjikidee! Bo was na afloop uiteraard een zeer gelukkig coureur: ‘Het waren twee zeer goede testdagen in Valencia! Het was mijn eerste keer met het team én met de Kalex en de eerste indruk is erg goed. Ik had vanaf het begin een heel goed gevoel, het team heeft echt geweldig werk geleverd tijdens de winterstop en ik kan niet wachten op de volgende test.’

Die volgende test is inmiddels al verreden op Jerez. Hopelijk is de tweede klap ook een daalder waard!

Bo Bendsneyder

Bo Bendsneyder: ‘Ik heb nog nooit zo’n goede kans gehad’

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen