Classic races Veenendaal

De Stichting Klassieke Motorsport Veenendaal (S.K.M.V.) organiseert ook dit jaar weer regelmatigheidswedstrijden voor klassieke wegracemotoren die gemaakt zijn voor 1973. Het evenement wordt alweer voor de 19e keer gehouden op en rond Industrieterrein De Faktorij langs de A12. 
 
Op vrijdagavond 16 augustus is er om 19.00 uur een Endurance race inclusief Le Mans start en om het kwartier zal er een rijderswissel plaats vinden. Op het circuit dat ongeveer 1,6 kilometer lang is, worden op zaterdag 17 augustus van 10 tot 17.30 uur races verreden in de volgende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, zijspannen, 500cc en oldtimers. 
 
Ook dit jaar zal het Classic Motorcycle Demo Team van Klaas Tjassens aanwezig zijn voor een demo race. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis, de routebeschrijving en meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.classicracingteam.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.