Coué in coma uit duinen gered

De Franse motorrijder Sebastien Coué is maandag in coma geraakt tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. De coureur bleef na een ongeval in de tweede etappe naar San Rafael in Argentinië liggen en werd bevangen door de hitte. Hulpverleners van de organisatie haalden Coué bewusteloos uit de zandduinen van El Nihuil, meldden Argentijnse media dinsdagavond

De ongelukkige motorrijder werd per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. De artsen daar constateerden een lichaamstemperatuur bij Coué van veertig graden Celsius. Het team van de Fransman wist dinsdag te melden dat de coureur weer bij kennis is.

Bron: ANP
Foto: Sebastien Coué

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.