13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Coué in coma uit duinen gered

De Franse motorrijder Sebastien Coué is maandag in coma geraakt tijdens de Dakar Rally in Zuid-Amerika. De coureur bleef na een ongeval in de tweede etappe naar San Rafael in Argentinië liggen en werd bevangen door de hitte. Hulpverleners van de organisatie haalden Coué bewusteloos uit de zandduinen van El Nihuil, meldden Argentijnse media dinsdagavond

De ongelukkige motorrijder werd per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. De artsen daar constateerden een lichaamstemperatuur bij Coué van veertig graden Celsius. Het team van de Fransman wist dinsdag te melden dat de coureur weer bij kennis is.

Bron: ANP
Foto: Sebastien Coué

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen