Coveña wil vorm vasthouden

Voor Tony Coveña begon het EK-seizoen 2013 erg goed met een tweede plaats in het Spaanse Aragón. Het was voor de Hagenees een spannende wedstrijd, want hoe zou zijn enkel het houden? Vorig jaar werd hij uitgeschakeld door een blessure. Coveña: “Ik ben al een maand of zeven aan het revalideren en dat proces is nog steeds bezig. En dan rij ik in Aragón de snelste ronde en word ik tweede in de wedstrijd. Ik mijn eerste jaar kwam ik ook al eens op het podium. Daarna heb ik een moeilijke tijd gehad. Ik rij met mijn eigen team, met m’n eigen vertrouwde mensen om me heen. Ik weet dat ik vooraan mee kan komen, maar het blijft afwachten. Iedereen in de Stock 600 wil doorstromen naar de Supersport. Ik hoop dat in Assen het Wilhelmus voor mij mag klinken.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?