Walraven wil meteen vlammen

Vanuit de Supersport heeft Nigel Walraven dit jaar de overstap naar de Superbikes gemaakt. Voor hem was 2012 een goed racejaar: “In veertien races stond ik twaalf keer op het podium en werd ik tweede in het ONK. In de Superstock 1000 zal ik meteen vanaf de start moeten vlammen. Dat heb ik in de Stock 600 altijd al graag gedaan. De aanpassing aan de 1000 is soepel verlopen. Ik heb vertrouwen in een goede afloop. Het team hoopt op wat punten, zelf hoop ik op top-tien. Je kunt beter een moeilijke doelstelling niet halen, dan een makkelijke wel.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?