Tessels vol ambities

Wayne Tessels, die afgelopen zondag 19 werd: “Vorig jaar heb ik een heel goed seizoen gehad. Na mijn in Hengelo opgelopen blessure zat ik snel weer op niveau. Het is nooit mijn bedoeling geweest in Nederland te blijven rijden, ik wil hogerop. Daarom heb ik nu een vaste start in de Stock 600. Dat kan ik dankzij de mensen om mij heen. Aragón was een goed weekend. Ik was zevende in de vrije training. De kwalificatie pakte niet goed uit, ik noteerde de zestiende tijd. In de race had ik de pech dat er in de eerste bocht iemand voor mij viel, waardoor ik afzakte naar de 25e plaats. Dat ik toch nog tiende kon worden was zeer positief. Ik hoop op een goede klassering in Assen.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?