Supermoto-training in Noord-Frankrijk

Na een succesvolle Supermoto Mastertraining in 2012 organiseert Marcel van Drunen ook dit jaar weer een Mastertraining in Clastres, Noord-Frankrijk. Ditmaal zal Thierry van den Bosch les komen geven, een absolute Supermoto-kampioen met vier wereldtitels op zijn naam.

De Masterclass zal wederom plaatsvinden op de voormalige militaire luchtmachtbasis Base Aérienne de Saint-Simon. Vorig jaar hebben ze daar voor het eerst gereden en het bleek een fantastisch circuit te zijn voor supermoto. De baan beschikt over nieuw asfalt, 90-graden bochten waar je goed kunt sliden en er zijn 180-graden bochten waardoor het mogelijk is om te powerdriften.

Met de vele tafelbulten, kombochten en harde ondergrond is de offroadbaan geschikt om dat specifieke rijden (beter) onder de knie te krijgen.

Meer informatie: www.supermotoschool.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.