Crutchlow naar Ducati

In 2012 waren Cal Crutchlow en Andrea Dovizioso al teamgenoten, vanaf volgend seizoen zullen zij samen voor het Ducati racen en verder werken aan de ontwikkeling van de Desmosedici. De Brit heeft een overeenkomst bereikt met Ducati voor 2014 en 2015, hij neemt het zitje over van Nicky Hayden.
 
Hayden zal na een periode van vijf jaar het Ducati team verlaten, waar de Amerikaan volgend jaar gaat rijden is nog niet bekend. Wellicht dat er voor hem een toekomst ligt in het WK Superbike. 
 
Een half uur nadat Crutchlow bekend maakte dat hij de overstap in 2014 maakt naar Ducati, maakte Monster Yamaha Tech3 bekend dat Pol Espargaro een tweejarig contract heeft getekend. Het jongere broertje van Aleix Espargaro vecht nu mee in de Moto2 om de titel. 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.