maandag 11 december 2023

Crutchlow naar Ducati

In 2012 waren Cal Crutchlow en Andrea Dovizioso al teamgenoten, vanaf volgend seizoen zullen zij samen voor het Ducati racen en verder werken aan de ontwikkeling van de Desmosedici. De Brit heeft een overeenkomst bereikt met Ducati voor 2014 en 2015, hij neemt het zitje over van Nicky Hayden.
 
Hayden zal na een periode van vijf jaar het Ducati team verlaten, waar de Amerikaan volgend jaar gaat rijden is nog niet bekend. Wellicht dat er voor hem een toekomst ligt in het WK Superbike. 
 
Een half uur nadat Crutchlow bekend maakte dat hij de overstap in 2014 maakt naar Ducati, maakte Monster Yamaha Tech3 bekend dat Pol Espargaro een tweejarig contract heeft getekend. Het jongere broertje van Aleix Espargaro vecht nu mee in de Moto2 om de titel. 
 
Foto: 2snap.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen