Nieuwe MOTO73 is uit!

40 jaar MOTO73
 
Op een kleine dertig pagina’s blikken we terug op het verleden en trekken we paralellen met het heden. 
Met onder andere: Terugblik >> Technische vooruitgang >> Verdwenen motormerken >> Kledingrevolutie >> Oude motorkleding >> 50cc: groot in het kleine >> Successen in de cross >> Successen in de 500cc >> Nederlandse winnaars >> Verdwenen circuits >> Daytona >> Oude advertenties.
 
Duurtest
Hoe beoordeelt een coureur onze duurtest-CBR500R? We laten Bo Bendsneyder er in Assen mee rijden.
 
Dubbeltest
Een stukje nostalgie met de XJR1300 van Yamaha en de CB1100A van Honda.
 
WK Superbike Rusland
Veel werd er niet gereden op het natte circuit van Moskou, waar Andrea Antonelli om het leven kwam.
 
GP wegrace USA
Marc Marquez werd de eerste debutant die de GP in Laguna Seca won.
 
Noord-Ierland
Over de weg langs de kust is het heerlijk toeren. Nu de onlusten achter de rug zijn, een mooie bestemming.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.