13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dakar-motorfiets Caldecott te koop

Hoewel Andy Caldecott maar drie Dakar’s reed, is de Australiër bij velen onder ons bekend. Niet in de laatste plaats vanwege zijn spectaculaire rijstijl. Caldecott leek een mooie carrière tegemoet te gaan tot op 9 januari 2006 het noodlot toesloeg en Caldecott zwaar crashte, zijn nek brak en vrijwel direct overleed.

Rosco Holden, bekend uit de rallywereld, is eigenaar van de 700 Factory KTM waarmee Caldecott de 2006-editie wilde volbrengen. Om Caldecott’s vrouw Tracy en kinderen te helpen, heeft Holden deze KTM te koop staan. Waarom vrouw en kinderen hulp nodig hebben, is helaas niet duidelijk maar heel positief klinkt het allemaal niet.

Ook onduidelijk is wat de motor moet kosten. Holden vraagt serieus gegadigden zich te melden via rholden66@bigpond.com. Op dit adres is voor echt geïnteresseerden ook meer (technische) informatie over de KTM te krijgen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen