Dakar-motorfiets Caldecott te koop

Hoewel Andy Caldecott maar drie Dakar’s reed, is de Australiër bij velen onder ons bekend. Niet in de laatste plaats vanwege zijn spectaculaire rijstijl. Caldecott leek een mooie carrière tegemoet te gaan tot op 9 januari 2006 het noodlot toesloeg en Caldecott zwaar crashte, zijn nek brak en vrijwel direct overleed.

Rosco Holden, bekend uit de rallywereld, is eigenaar van de 700 Factory KTM waarmee Caldecott de 2006-editie wilde volbrengen. Om Caldecott’s vrouw Tracy en kinderen te helpen, heeft Holden deze KTM te koop staan. Waarom vrouw en kinderen hulp nodig hebben, is helaas niet duidelijk maar heel positief klinkt het allemaal niet.

Ook onduidelijk is wat de motor moet kosten. Holden vraagt serieus gegadigden zich te melden via rholden66@bigpond.com. Op dit adres is voor echt geïnteresseerden ook meer (technische) informatie over de KTM te krijgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?