Prijzen F700GS en F800GS bekend

Nog een kleine maand en dan kun je bij de BMW-dealer de nieuwe F700GS en F800GS bekijken, testen en natuurlijk eventueel kopen. Vooral bij die laatste actie is het handig de prijzen te weten. Gelukkig heeft BMW die inmiddels vrijgegeven.

De nieuwe F700GS kost 9.950 euro terwijl de F800GS een prijskaartje aan het stuur heeft hangen met daarop 12.150 euro. Maar let op! In verband met de BTW-verhoging per 1 oktober wijzigen de prijzen per die datum naar 10.100 euro voor de F700GS en 12.350 euro voor de 800.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.