woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De foto met Rudi Markink die de wereld overging – Terugblik

Tegenwoordig roep je meteen dat dit Photoshop is, maar als je weet dat dit een foto is uit 1994 tijdens het ONK 250cc in Hengelo gaat die vlieger mooi niet op. Dit is harstikke echt, met in de hoofdrollen coureur Rudi Markink en fotograaf Guus van Goethem. Kenners zien direct dat Markink op zelden geziene wijze de controle over zijn motor verliest in de beroemde Molenbocht. De foto is zelfs zo bijzonder dat-ie letterlijk de wereld overgaat en verschijnt in motorbladen in onder andere Austral...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen