13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Foto > Speciale kleurstelling RW Racing

Iedereen bij RW Racing GP hield de adem in toen Luis Salom bijna een week geleden aan kop rijdend de laatste ronde in ging op Silverstone. Helaas miste Salom zijn eerste overwinning op het nippertje en finishte als tweede achter zijn landgenoot Maverick Viñales.

Op Assen kan het echter zomaar voor het eerst echt raak zijn voor zowel RW Racing GP als Salom. Vorig jaar werd de Spanjaard al zeer knap tweede tijdens de Nederlandse Grand Prix. Het zou een prachtig moment zijn.

Qua sponsoring zit het voor de Dutch TT in ieder geval goed. Op bovenstaande foto zien jullie namelijk de nieuwe outfit van de RW Racing GP Kalex KTM Moto3-machine. Inderdaad, TVM is terug als sponsor voor de TT en dat is ook goed nieuws voor de Nederlandse wegrace.

Foto: Facebook-pagina RW Racing GP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen