Foto > Speciale kleurstelling RW Racing

Iedereen bij RW Racing GP hield de adem in toen Luis Salom bijna een week geleden aan kop rijdend de laatste ronde in ging op Silverstone. Helaas miste Salom zijn eerste overwinning op het nippertje en finishte als tweede achter zijn landgenoot Maverick Viñales.

Op Assen kan het echter zomaar voor het eerst echt raak zijn voor zowel RW Racing GP als Salom. Vorig jaar werd de Spanjaard al zeer knap tweede tijdens de Nederlandse Grand Prix. Het zou een prachtig moment zijn.

Qua sponsoring zit het voor de Dutch TT in ieder geval goed. Op bovenstaande foto zien jullie namelijk de nieuwe outfit van de RW Racing GP Kalex KTM Moto3-machine. Inderdaad, TVM is terug als sponsor voor de TT en dat is ook goed nieuws voor de Nederlandse wegrace.

Foto: Facebook-pagina RW Racing GP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?