De Reuver mist rest GP-seizoen UPDATE

UPDATE 9-9-2011
Marc de Reuver uit het Yamaha van Beers Team heeft afgelopen week een operatie ondergaan aan zijn schouder. Hierbij is geconstateerd dat bij de crosser zijn bicepspees is gescheurd. De Reuver zal het nu vier weken rustig aan moeten doen en mag pas over zes weken de conditietraining hervatten. Dit betekent dat hij ook de laatste twee wedstrijden om het ONK mist.

BERICHT 3-9-2011
Motorcrosser Marc de Reuver mist de resterende twee races om de wereldtitel en de Motorcross der Naties in Frankrijk. De Nederlander heeft een schouderblessure, aldus bondscoach Leon Giesbers. Hij ondergaat volgende week een operatie. De Reuver liep de blessure op door een val in de Grote Prijs van Tsjechië begin augustus.

Giesbers kiest volgende week na een trainingsstage in Frankrijk de vervanger voor De Reuver, die eerder dit seizoen ook al door een enkelblessure een aantal Grote Prijzen moest overslaan. “Ik zal kiezen tussen Herjan Brakke en Ceriel Klein Kromhof. Mike Kras was ook in beeld, maar hij geeft de voorkeur aan een strandrace”, aldus de bondscoach. De Motorcross der Naties is op 18 september in het Franse St. Jean d’Angely. Jeffrey Herlings en Donny Bastemeijer waren al geselecteerd.

Bron en foto: Nusport

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?