MOTO73 Race of the Champions

Het zal een soort eregalerij van kampioenen worden, de MOTO73 Race of the Champions, zondag 25 september op het TT-Circuit Assen. Tijdens deze laatste race voor het Nederlands kampioenschap wegrace 2011 komen enkele kersverse kampioenen in actie, zoals het zijspankoppel Bennie Streuer/Kees Endeveld en de kampioen in de klasse Dutch Supersport  Stuart Voskamp.

Maar nog niet alle titels zijn vergeven. Het wordt zeker spannend in de klasse waarin de Nederlands kampioen niet bekend is, zoals de 125cc. Er zijn vier kandidaten die in Assen moeten uitmaken wie komend jaar als Nederlands kampioen door het leven mag gaan.

Ook in de internationale Supermonoklasse is de titelstrijd nog open. Lex van Dijk uit Purmerend is de grootste kanshebber. Op de wedstrijddag zondag 25 september (aanvang 11.00 uur) krijgt het publiek waar voor haar geld, want er komen maar liefst acht klassen, waaronder de 3D-cup (foto) aan de start. Meer info: www.smaracing.nl/Moto73-race-of-champions

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.