13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De Reuver richt zich op GP’s

In gezamenlijk overleg is besloten dat de Nederlandse MX1-crosser Marc de Reuver het Britse Lanes Kawasaki Team verlaat. De reden is dat De Reuver zich volledig wil concentreren op zijn comeback in de Grand Prix’. Hij rijdt de laatste GP’s van het seizoen voor Ice1 Racing Team, gerund door Formule 1-coureur Kimi Räikkönen.

Vooraf zou ‘Calimero’ de GP van Tsjechië moeten missen vanwege verplichtingen met het Lanes Kawasaki Team in het Britse kampioenschap, maar het ziet er naar uit dat hij nu toch mee kan doen. De Reuver dit jaar nog in actie zien? Kan! Op zaterdag 1 en zondag 2 september staat de Grand Prix van Lierop, na twee jaar afwezigheid, weer op de kalender.

Foto: Ice1 Racing
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen