De Reuver richt zich op GP’s

In gezamenlijk overleg is besloten dat de Nederlandse MX1-crosser Marc de Reuver het Britse Lanes Kawasaki Team verlaat. De reden is dat De Reuver zich volledig wil concentreren op zijn comeback in de Grand Prix’. Hij rijdt de laatste GP’s van het seizoen voor Ice1 Racing Team, gerund door Formule 1-coureur Kimi Räikkönen.

Vooraf zou ‘Calimero’ de GP van Tsjechië moeten missen vanwege verplichtingen met het Lanes Kawasaki Team in het Britse kampioenschap, maar het ziet er naar uit dat hij nu toch mee kan doen. De Reuver dit jaar nog in actie zien? Kan! Op zaterdag 1 en zondag 2 september staat de Grand Prix van Lierop, na twee jaar afwezigheid, weer op de kalender.

Foto: Ice1 Racing
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.