dinsdag 21 mei 2024

De Reuver richt zich op GP’s

In gezamenlijk overleg is besloten dat de Nederlandse MX1-crosser Marc de Reuver het Britse Lanes Kawasaki Team verlaat. De reden is dat De Reuver zich volledig wil concentreren op zijn comeback in de Grand Prix’. Hij rijdt de laatste GP’s van het seizoen voor Ice1 Racing Team, gerund door Formule 1-coureur Kimi Räikkönen.

Vooraf zou ‘Calimero’ de GP van Tsjechië moeten missen vanwege verplichtingen met het Lanes Kawasaki Team in het Britse kampioenschap, maar het ziet er naar uit dat hij nu toch mee kan doen. De Reuver dit jaar nog in actie zien? Kan! Op zaterdag 1 en zondag 2 september staat de Grand Prix van Lierop, na twee jaar afwezigheid, weer op de kalender.

Foto: Ice1 Racing
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen