Film > Edwards is onze held

Tja, persconferenties… Coureurs zijn er omdat het moet en dat geldt eigenlijk ook voor journalisten. Maar soms wordt het zomaar leuk! Zeker als Ben Spies de boel een beetje aanslingerd en Colin Edwards vervolgens alle vragen die journalisten niet durven te stellen zonder schroom beantwoord. Weten waren Valentino Rossi volgend jaar rijdt, wat Ben Spies gaat doen in 2013 en met wie Casey Stoner gaat vissen? Bekijk deze film op YouTube!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.