De Reuver terug in de GP’s

Eigenlijk zou Marc de Reuver maar een paar MX1GP’s rijden dit jaar omdat de focus op het Engelse kampioenschap lag. Maar plotseling is alles anders want doordat Australiër Dean Ferris vanwege een schouderblessure vier maanden uitgeschakeld is, krijgt De Reuver de kans binnen het Ice1 Racing Team. Dit is het Finse team van onder andere Formule 1-coureur Kimi Räikkönen.

De Reuver zal alleen in de GP’s van Tsjechië en Rusland niet meedoen in verband met andere verplichtingen. Vorig week reed de Nederlander tijdens de Grand Prix van Bastogne zijn eerste wedstrijd voor het Ice1 Racing Team en wist gelijk zes WK-punten te pakken. Komend weekend is de negende wedstrijd in het Zweedse Uddevalla.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?