Zwarte Cross YZ450F

Na jaren van samenwerking tussen Yamaha en de organisatie van één van de leukste evenementen is het eindelijk zo ver. Eindelijk is er een Zwarte Cross-editie van de YZ450F. Opvallend aan deze gave crosser zijn het zwarte Acerbis-zadel, de zwarte bodypanels, de Rinaldi Monster Energy graphics en natuurlijk het logo van de Zwarte Cross.

In de periode tot aan het Zwarte Cross Festival is de speciale YZ450F al te zien in de showroom bij de officiële Yamaha MX-dealer. Bij deze dealers kun je ook meer informatie krijgen over de verkoopprijs. Let op, er zijn slechts tien modellen van de Zwarte Cross YZ450F gemaakt dus enige haast is geboden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?