maandag 15 juli 2024

De tranen van Fabio Di Giannantonio in beeld

Wie niet beter weet, ziet hier een jongen die verschrikkelijk blij is met een derde plaats. En natuurlijk is Fabio Di Giannantonio dat ook, maar dit keer zijn het geen tranen van geluk maar tranen van diepe emoties, nadat de Federal Oil Gresini Moto2-coureur in de eerste race na het overlijden van Fausto Gresini als derde finishte. ‘Heel de race reed ik met mijn hoofd, maar vooral met mijn hart. Ik moest en zou op het podium eindigden. Ik heb alles gegeven, alles voor Fausto…’

Het zijn in dit geval ook de tranen van Carlo Merlini, de andere man op deze foto. Carlo was twintig jaar lang de vriend en rechterhand van Fausto Gresini als commercieel- en marketingmanager. En degene die nu de leiding van het Gresini-team in handen heeft. Het doel van Carlo is om samen met de familie van Gresini het team voort te zetten.

Fabio Di Giannantonio
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen