13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Deelnemerslijsten MXGP Lierop

Minder dan een week voor aanvang van de MXGP of Benelux, die wij gewoon de Grand Prix van Lierop noemen, zijn de officiële deelnemerslijsten bekendgemaakt. Grote verrassingen zijn daarop niet te vinden.

De MX1 vermeldt nog wel de naam van Herjan Brakke maar hij zal vanwege een eerder opgelopen hielblessure de GP in Lierop helaas moeten missen. Tijdens een onlangs gehouden training bleek hij nog niet fit genoeg te zijn. Marc de Reuver en Wiljam Saris (wildcard) zijn de enige Nederlandse deelnemers in de MX1.

In de MX2 hebben we naast de vaste Nederlanders Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff ook nog de deelname van Micha-Boy de Waal, Ceriel Klein Kromhof, Rick Satink en NIck Kouwenberg.

Het afgelopen weekend is er in Lierop aardig wat regenwater naar beneden gekomen. Daar was de organisatie maar wat blij mee maar ondertussen wordt er toch nog volop gesproeid (zie foto). Het circuit, wat afgelopen zondag al helemaal klaar was, wordt straks stofvrij een promotor Youthstream opgeleverd.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen