Deelnemerslijsten MXGP Lierop

Minder dan een week voor aanvang van de MXGP of Benelux, die wij gewoon de Grand Prix van Lierop noemen, zijn de officiële deelnemerslijsten bekendgemaakt. Grote verrassingen zijn daarop niet te vinden.

De MX1 vermeldt nog wel de naam van Herjan Brakke maar hij zal vanwege een eerder opgelopen hielblessure de GP in Lierop helaas moeten missen. Tijdens een onlangs gehouden training bleek hij nog niet fit genoeg te zijn. Marc de Reuver en Wiljam Saris (wildcard) zijn de enige Nederlandse deelnemers in de MX1.

In de MX2 hebben we naast de vaste Nederlanders Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff ook nog de deelname van Micha-Boy de Waal, Ceriel Klein Kromhof, Rick Satink en NIck Kouwenberg.

Het afgelopen weekend is er in Lierop aardig wat regenwater naar beneden gekomen. Daar was de organisatie maar wat blij mee maar ondertussen wordt er toch nog volop gesproeid (zie foto). Het circuit, wat afgelopen zondag al helemaal klaar was, wordt straks stofvrij een promotor Youthstream opgeleverd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.