Heijmans pakt vierde plek in Manx GP

Het is straatracer Peter Heijmans gelukt om een prima resultaat neer te zetten in de nieuwkomers-wedstrijd op het eiland Man. Tijdens de Manx GP, het kleinere broertje van de TT, noteerde hij op zijn Honda CBR600RR een gemiddelde snelheid van maar liefst 168,0 km/u. Dat was voldoende om na drie ronden de vierde positie in te nemen.

Een andere Nederlander die tijdens de nieuwkomers-race uitkwam, was Michael Hofman. De Kawasaki-coureur werd negende met een gemiddelde van 161,4 km/u. Later deze week komen de mannen nog vaker in actie in de verschillende categorieën.

Foto: Peter Callister
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.