13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Heijmans pakt vierde plek in Manx GP

Het is straatracer Peter Heijmans gelukt om een prima resultaat neer te zetten in de nieuwkomers-wedstrijd op het eiland Man. Tijdens de Manx GP, het kleinere broertje van de TT, noteerde hij op zijn Honda CBR600RR een gemiddelde snelheid van maar liefst 168,0 km/u. Dat was voldoende om na drie ronden de vierde positie in te nemen.

Een andere Nederlander die tijdens de nieuwkomers-race uitkwam, was Michael Hofman. De Kawasaki-coureur werd negende met een gemiddelde van 161,4 km/u. Later deze week komen de mannen nog vaker in actie in de verschillende categorieën.

Foto: Peter Callister
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen