Dit kost een TT-kaartje voor de nieuwe Winterdijk-tribune

Nadat onlangs de nieuwe Haarbocht-tribune geopend werd, is het nu tijd om de Winterdijk-tribune aan te pakken. Inderdaad, het stuk vanaf de Ramshoek tot aan de Geert Timmer-tribune. Vanaf de nieuwe tribune heb je, afgaand op de presentatievideo van Assen, een fantastisch uitzicht én zit je bovendien ‘ietsje’ comfortabeler dan op de huidige Winterdijk. 

Wil je hier zitten tijdens de komende TT, die vandaag precies over 192 dagen verreden wordt? Een kaartje kost je voor de zondag 94 euro. Ga je drie dagen, dan mag je 124 euro betalen zo blijkt uit de prijslijst die het TT Circuit bekend heeft gemaakt. Wacht niet te lang met bestellen, want inmiddels is bijvoorbeeld de Geert Timmer-tribune al weer uitverkocht en de verwachting is dat ook de andere tribunes snel uitverkocht zullen zijn.

Meer informatie over de vakindeling van zowel de Winterdijk- als de Haarbocht-tribune staat te lezen op de officiële website van het TT Circuit Assen. Online kaartjes kopen, doe je in de webshop van Assen

Overzicht kosten toegangskaarten Dutch TT 2018
– Geert Timmer-tribune €109  (3 dagen €139)
– Hoofdtribune €109  (3 dagen €139)
– Strubben-tribune €97  (3 dagen €127)
– Haarbocht-tribune €95  (3 dagen €125)
– Winterdijk-tribune NIEUW €94  (3 dagen €124)
– TT World-tribune €92  (3 dagen €122)
– Ossebroeken €76 (3 dagen €106)
– Stekkenwal-tribune €64  (3 dagen €94)
– Bult-tribune €64  (3 dagen €94)
– Talud-plaats €46  (3 dagen €76) (jeugd t/m 15 jaar gratis)
– Rolstoel-plateau €46  (3 dagen €76)

– Zaterdag €30 (jeugd t/m 15 jaar gratis)
– Vrijdag €25 (jeugd t/m 15 jaar gratis)
– Vrijdag + zaterdag €45

De nieuwe tribune helemaal gemist? Hieronder een mooie impressie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.