Doe normaal!

Dik 350 bekeuringen. Dat was eind maart de oogst van de politie na een controle tijdens een auto-evenement (het blijft wennen…) op het TT Circuit Assen. Zo’n dertig bekeuringen werden uitgedeeld omdat auto’s te veel geluid zouden maken. De helft daarvan moest daarom het kentekenbewijs inleveren en één bestuurder was zelfs z’n auto kwijt. Denk dus even aan je uitlaatdemper.

Op de wegen naar het circuit werden verder 300 bekeuringen uitgedeeld voor te hard en/of te gevaarlijk rijden. Gezien dit ‘succes’ kan het niet anders dan dat ook tijdens het WK Superbike heel veel gecontroleerd gaat worden. En voor de goede orde, echt druk was het niet op Assen tijdens de controle.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.