Mail en win een hippe hip bag

Sommige dingen zijn simpel maar o zo handig. Neem nu deze Hip bag van Evolution Motorsport. Geen lange zoektochten meer naar kleingeld voor de veerpont, geen boze automobilisten bij de pomp als je weer eens je pinpas ´kwijt´ bent en wie zei ook alweer dat Franse tolwegen een drama zijn met de motor.

De heuptas heeft twee verschillende componenten, is uiteraard waterdicht, is haast onzichtbaar en zit bepaald niet in de weg, zoals we uit ervaring weten. Van Evolution mogen we drie van deze tasjes weggeven. Normaal kosten ze 29,95 euro dus dat kan zo maar eens een fijne meevaller worden. Sla je slag, pak die kans en vul het onderstaande formulier in!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.