donderdag 25 april 2024

Mail en win een hippe hip bag

Sommige dingen zijn simpel maar o zo handig. Neem nu deze Hip bag van Evolution Motorsport. Geen lange zoektochten meer naar kleingeld voor de veerpont, geen boze automobilisten bij de pomp als je weer eens je pinpas ´kwijt´ bent en wie zei ook alweer dat Franse tolwegen een drama zijn met de motor.

De heuptas heeft twee verschillende componenten, is uiteraard waterdicht, is haast onzichtbaar en zit bepaald niet in de weg, zoals we uit ervaring weten. Van Evolution mogen we drie van deze tasjes weggeven. Normaal kosten ze 29,95 euro dus dat kan zo maar eens een fijne meevaller worden. Sla je slag, pak die kans en vul het onderstaande formulier in!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen