Goed gevoel voor Ten Kate

Ronald ten Kate komt met een goed gevoel naar Assen voor wat betreft de Supersport. Hintend op de uitslagen van Michael van der Mark zegt hij: “Van zulke prestaties word je heel erg vrolijk. Maar bij de Superbikes zijn we niet zo goed uit de startblokken gekomen als we hadden gehoopt. We zitten nu wel op de goede weg met de software, maar we zitten nog niet op schema. We hebben extra getest in Spanje. We weten waar de problemen liggen en daar werken we nu hard aan. In Assen moet de kentering komen, anders verdwijnt de titel uit beeld. Assen ligt ons gelukkig goed. Jonathan rijdt graag op Assen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?