Domburg zet motoren in verkoop

Af en toe staat er op internet een WK Superbike-machine te koop. Leuk maar vaak te duur, te snel en te onderhoudsgevoelig. Hoe anders is dat bij de twee Superstock-machines die Domburg Racing te koop heeft staan. Het gaat om de motoren waarmee Tristan Lentink dit jaar in het EK Superstock 600-kampioenschap reed.

Redelijk standaard maar net iets beter dus. Goed om te weten, één van de twee behaalde in 2010 met Roy ten Napel de Dutch Supersport-titel. Aan de motor kan het dus niet liggen… De motoren zijn opgebouwd door Ten Kate Racing Products. De technici van Ten Kate onderhielden daarna het blok en het veringpakket.

Specificaties van beide motoren
– Honda CBR600RR getuned door Ten Kate volgens UEM STK600-reglement
– Andreani cartridges in de voorvorken, geleverd en onderhouden door Ten Kate
– Öhlins TTX Shock achter
– Maxtreme Performance RVS uitlaatsysteem
– Twee Titanium Maxtreme Performance einddempers
– DC Afam 3DGP ketting
– Quickshifter (buiten STK-reglement om)
– Lighttech rem- en koppelingshevel (remhendel verstelbaar op het stuur)
– Hotbodies Kuipset
– Öhlins stuurdemper-
– Ten Kate Racing Products rem- en schakelset
– Sneltapsysteem voor benzine
– Rijhoogtemeter bijgeleverd
– Voor en achterbok
– Optioneel: AIM Datarecording (buiten STK-reglement om), extra kuipsets en wielenset inclusief remschijven

De motor uit 2010 kost 10.000 euro (exclusief BTW), die van 2011 wisselt voor 16.000 euro (exclusief BTW) van eigenaar. Koop je beide tegelijk scheelt dat 1000 euro, wederom exclusief BTW. Voor meer informatie of foto’s kun je contact opnemen met Martin Domburg via martin@domburg-racing.nl of via 06 4180 3540.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?