13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vanavond jubileumuitzending Blik op de Weg

Vanavond om 22.25 uur op Nederland 1 is het zover, de jubileumuitzending van Blik op de Weg. Veertig minuten bijzondere beelden staan op ons te wachten. Huilende mannen, dronken automobilisten, op de vluchtslaande motorrijders. Het blijven beelden waar veel weggebruikers geen genoeg van krijgen.

Helemaal sinds Koos Spee overstapte naar Wegmisbruikers!, gepresenteerd door André van der Toorn, heeft Blik op de Weg veel liefhebbers. En ach, het soms kromme commentaar van Leo de Haas nemen we dan maar voor lief. Om alvast in de stemming te komen staan op www.blikopdeweg.nl een aantal previews.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen