Vanavond jubileumuitzending Blik op de Weg

Vanavond om 22.25 uur op Nederland 1 is het zover, de jubileumuitzending van Blik op de Weg. Veertig minuten bijzondere beelden staan op ons te wachten. Huilende mannen, dronken automobilisten, op de vluchtslaande motorrijders. Het blijven beelden waar veel weggebruikers geen genoeg van krijgen.

Helemaal sinds Koos Spee overstapte naar Wegmisbruikers!, gepresenteerd door André van der Toorn, heeft Blik op de Weg veel liefhebbers. En ach, het soms kromme commentaar van Leo de Haas nemen we dan maar voor lief. Om alvast in de stemming te komen staan op www.blikopdeweg.nl een aantal previews.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.