Bijzondere R1 voor goed doel geveild

Een nogal vreemde mail kwam onlangs binnen op de redactie van MOTOR.nl. Giacomo Agostini zou iets doen met Yamaha en een goed doel in het Hilton Hotel Amsterdam. Inmiddels is gelukkig duidelijk wat er aan de hand is! Met de veiling van een unieke, door vijftienvoudig wereldkampioen Giacomo Agostini gesigneerde R1 ondersteunen het Japanse motormerk en de Italiaanse legende Stichting Papageno.

Ruim veertien jaar geleden hebben de beroemde dirigent Jaap van Zweden en zijn echtgenote Aaltje deze stichting opgericht. Het doel is gezinnen met een of meerdere kinderen met autisme te ondersteunen. Hieruit resulteerden programma's zoals Muziektherapie en MuziekMakers met professionele (muziek)therapeuten en muzikanten. Meer informatie over de Stichting Papageno staat op www.stichtingpapageno.nl.

In samenwerking met BVA-Automotive, het grootste online veilinghuis van Nederland, is op www.R1-Agostini.nl deze Superbike te bekijken. Vanaf zondag 12 februari tot en met zondag 26 februari 2012 kan op de R1 geboden worden. Inderdaad, tot de laatste dag van de MOTORbeurs in Utrecht.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?