13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook veel nieuwe Harley-kleding

Terwijl wij nog aan het genieten zijn van de lekkere (na)zomer, is Harley-Davidson met de gedachten al veel verder. Eerst in 2013 met de nieuwe modellen en nu in de herfst met de nieuwe kleding. Duidelijk mag zijn dat de werkplaatsstijl van de jaren vijftig als inspiratiebron gold. Maar dan wel met het comfort van nu natuurlijk.

Dit jaar legt Harley in de mannencollectie een accent op sportieve kleding. De jacks houden je op een warme dag koel door de vochtdoorlatende stof. De stof heeft verder antibacteriële eigenschappen en dat is wel zo fris. UPF-30-bescherming is speciaal tegen schadelijke UV-straling. Vrolijke kleurencombinaties, zoals blauw en crème en koraal, kenmerken de vrouwcollectie. Ook dit arsenaal is geïnspireerd op de jaren vijftig.

Let op, de collectie is slechts gelimiteerd beschikbaar bij officiële Harley-Davidson-dealers. Meer informatie vind je op www.harley-davidson.eu/motorclothes.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen