Ook veel nieuwe Harley-kleding

Terwijl wij nog aan het genieten zijn van de lekkere (na)zomer, is Harley-Davidson met de gedachten al veel verder. Eerst in 2013 met de nieuwe modellen en nu in de herfst met de nieuwe kleding. Duidelijk mag zijn dat de werkplaatsstijl van de jaren vijftig als inspiratiebron gold. Maar dan wel met het comfort van nu natuurlijk.

Dit jaar legt Harley in de mannencollectie een accent op sportieve kleding. De jacks houden je op een warme dag koel door de vochtdoorlatende stof. De stof heeft verder antibacteriële eigenschappen en dat is wel zo fris. UPF-30-bescherming is speciaal tegen schadelijke UV-straling. Vrolijke kleurencombinaties, zoals blauw en crème en koraal, kenmerken de vrouwcollectie. Ook dit arsenaal is geïnspireerd op de jaren vijftig.

Let op, de collectie is slechts gelimiteerd beschikbaar bij officiële Harley-Davidson-dealers. Meer informatie vind je op www.harley-davidson.eu/motorclothes.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?