Ducati Alstare onthuld team logo

Over iets meer dan een week zit het World Superbike testverbod er weer op en kunnen de teams zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Op 18 januari zal het Ducati Alstare team met Carlos Checa en Ayrton Badovini afreizen naar het circuit van Jerez in Spanje voor de eerste test in 2013 met de Ducati 1199 Panigale. Kawasaki, Suzuki en Althea Aprilia gaan test op Almeria in Spanje. Het Ducati Alstare team heeft op hun Facebook pagina hun officiële logo onthuld. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.