woensdag 1 februari 2023

Dutch TT, gefeliciteerd met je 95e verjaardag!

Lange tijd leek het erop dat het TT Circuit de 95e verjaardag van de Dutch TT stilletjes voorbij zou laten gaan. Maar een paar dagen ervoor viel er – haast vanuit het niets – toch een uitnodiging op de MotorNL-deurmat voor een wel heel bijzonder feest. Zoals bijna altijd met een onverwacht feestje, werd het een onvergetelijke middag. Alsof koning Willem-Alexander na zijn bezoek aan de Motocross of Nations 2019 de smaak te pakken heeft en ook komt meevieren tijdens de 95e verjaa...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen