Edwards breekt sleutelbeen

Colin Edwards heeft bij een val tijdens de vrije training voor de grote prijs van Catalonië zijn rechtersleutelbeen gebroken. Vrijdagochtend had de Texaan nog de zesde tijd gereden. Enkele uren later schoof de MotoGP-coureur in de vijfde bocht van het Circuit de Catalunya onderuit.

De Yamaha-rijder, die in de WK-stand de negende plaats bezet, is vrijdagavond al geopereerd. Hoe lang het herstel gaat duren, is nog niet duidelijk. Doordat Dani Pedrosa ook niet rijdt, krijgt iedereen die de race uitrijdt zeker punten.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.