zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Edwards breekt sleutelbeen

Colin Edwards heeft bij een val tijdens de vrije training voor de grote prijs van Catalonië zijn rechtersleutelbeen gebroken. Vrijdagochtend had de Texaan nog de zesde tijd gereden. Enkele uren later schoof de MotoGP-coureur in de vijfde bocht van het Circuit de Catalunya onderuit.

De Yamaha-rijder, die in de WK-stand de negende plaats bezet, is vrijdagavond al geopereerd. Hoe lang het herstel gaat duren, is nog niet duidelijk. Doordat Dani Pedrosa ook niet rijdt, krijgt iedereen die de race uitrijdt zeker punten.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen