TT Assen terug bij NOS

Na vijf jaar afwezigheid is de Dutch TT live te zien bij NOS Studio Sport. Een verslag van de 81e editie van de TT is rechtstreeks te volgen via Nederland 2, Radio 1, nos.nl en NOS Teletekst. De tv-uitzending en de live-stream op nos.nl beginnen om 11.55 uur.

De luisteraars van NOS Langs de Lijn worden tussen 14.30 en 18.00 uur op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in Assen. Het commentaar op Nederland 2 en nos.nl komt van Hans van Loozenoord, terwijl Sebastiaan Timmerman het radioverslag verzorgt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.