vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TT Assen terug bij NOS

Na vijf jaar afwezigheid is de Dutch TT live te zien bij NOS Studio Sport. Een verslag van de 81e editie van de TT is rechtstreeks te volgen via Nederland 2, Radio 1, nos.nl en NOS Teletekst. De tv-uitzending en de live-stream op nos.nl beginnen om 11.55 uur.

De luisteraars van NOS Langs de Lijn worden tussen 14.30 en 18.00 uur op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in Assen. Het commentaar op Nederland 2 en nos.nl komt van Hans van Loozenoord, terwijl Sebastiaan Timmerman het radioverslag verzorgt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen