Eerste Tissot-Superpole voor Laverty

Na twee droge sessies, werd de derde sessie gestopt door een rode vlag omdat het begon te regenen. De sessie werd hervat met een 20 minuten durende natte Superpole, waarin Eugene Laverty, op een bijna droge baan, de snelste tijd neer zetten en zo zijn eerste Tissot-Superpole won.
 
De 27 jaar oude Noord-Ier, start voor Carlos Checa en Pata Honda-rijder Jonathan Rea. Kawasaki-rijder Loris Baz is de eerste rijder die vanaf de tweede startrij start, gevolgd door teamgenoot Tom Sykes. Chaz Davies maakt de tweede startrij compleet. 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.