Pole ondanks crash

Leider in het kampioenschap Sam Lowes vertrekt morgen van polepositie tijdens de World Supersport race op Silverstone. De jonge Britse rijder zetten een indrukwekkende nieuwe beste ronde neer van 2 minuten en 7,666 seconden toen er nog twee minuten op de klok stonden, voordat hij onderuit ging in bocht zeven toen hij zijn tijd probeerde te verbeteren. De tweede plek zal morgen worden ingenomen door Kenan Sofuoglu, naast hem zal Christian Iddon vertrekken, die het ParkinGO MV Agusta Corse team en de F3 hun eerste voorste startrij plek van het seizoen bezorgde. 
 
De Schot Kev Coghlan van het DMC Lorenzini Kawasaki team zetten een indrukwekkende vierde tijd naar, hij vertrekt morgen voor Florian Marino, Michael van der Mark en Fabien Foret. 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.