woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pole ondanks crash

Leider in het kampioenschap Sam Lowes vertrekt morgen van polepositie tijdens de World Supersport race op Silverstone. De jonge Britse rijder zetten een indrukwekkende nieuwe beste ronde neer van 2 minuten en 7,666 seconden toen er nog twee minuten op de klok stonden, voordat hij onderuit ging in bocht zeven toen hij zijn tijd probeerde te verbeteren. De tweede plek zal morgen worden ingenomen door Kenan Sofuoglu, naast hem zal Christian Iddon vertrekken, die het ParkinGO MV Agusta Corse team en de F3 hun eerste voorste startrij plek van het seizoen bezorgde. 
 
De Schot Kev Coghlan van het DMC Lorenzini Kawasaki team zetten een indrukwekkende vierde tijd naar, hij vertrekt morgen voor Florian Marino, Michael van der Mark en Fabien Foret. 
 
Foto: 2snap.com
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen