Film > Bridgestone in MotoGP

Bridgestone is sinds 2009 de enige bandenleverancier in de MotoGP en heeft een filmpje vrijgegeven over hoe hun banden werken, het is een mix van 3D animatie en echte race beelden.
 
Het filmpje geeft een weergave van hoe de banden werken tijdens remmen, accelereren en het maken van bochten en welke krachten er vrijkomen. Bridgestone laat ook zien welke compounds en aantal verschillende banden er allemaal beschikbaar zijn tijdens een race weekend. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.