Espargaro verslaat Redding

Moto2 titel rivalen Pol Espargaro en Scott Redding maakte er zaterdag een ontzettend spannende race van op Assen, het was uiteindelijk de Spanjaard die aan het langste eind trok op het TT circuit. De Zwitserse Dominique Aegerter kwam als derde over de finish, nadat hij eerder in de race nog aan de leiding had gelegen. Dit was zijn tweede podium ooit na Valencia 2011. 

De eerste crash had al plaats gevonden nog voordat de race was begonnen, Toni Elias ging tijdens de opwarm ronde onderuit. Totaal kwamen vier rijders niet over de finish, naast Elias waren er ook crashes voor Simone Corsi, Kyle Smith en Mike di Meglio. Met de overwinning verkleinde Espargaro het gat met WK-leider Scott Redding naar dertig punten. 
 
Foto: Rick ter Beek

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.