zondag 21 april 2024

Extra race voor Talent Cup

Tijdens de ONK Paasraces, zaterdag 7 en maandag 9 april, zal ook de Talent Cup 600 rijden op het TT Circuit Assen. Maar dat is niet alles. De deelnemers krijgen ook een workshop van Barry Veneman. De nieuwe bondscoach van de KNMV zal de deelnemers alles vertellen over de voorbereiding en de indeling van een raceweekend.

Op 9 april kun je ook genieten van wedstrijden van onder andere het Dutch Superbike, het Ducht Supersport en de Supermono. De entreeprijs bedraagt slechts 17 euro. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis entree. Op zaterdag is de buitenring gratis toegankelijk. Een paddockkaart kost die dag 10 euro. Een kaart voor het gehele weekend, met toegang tot de paddock, kost 20 euro. Parkeren en een programmamagazine zijn gratis.

Meer info vind je op www.hamove.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen