Extra race voor Talent Cup

Tijdens de ONK Paasraces, zaterdag 7 en maandag 9 april, zal ook de Talent Cup 600 rijden op het TT Circuit Assen. Maar dat is niet alles. De deelnemers krijgen ook een workshop van Barry Veneman. De nieuwe bondscoach van de KNMV zal de deelnemers alles vertellen over de voorbereiding en de indeling van een raceweekend.

Op 9 april kun je ook genieten van wedstrijden van onder andere het Dutch Superbike, het Ducht Supersport en de Supermono. De entreeprijs bedraagt slechts 17 euro. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis entree. Op zaterdag is de buitenring gratis toegankelijk. Een paddockkaart kost die dag 10 euro. Een kaart voor het gehele weekend, met toegang tot de paddock, kost 20 euro. Parkeren en een programmamagazine zijn gratis.

Meer info vind je op www.hamove.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.