maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Extra race voor Talent Cup

Tijdens de ONK Paasraces, zaterdag 7 en maandag 9 april, zal ook de Talent Cup 600 rijden op het TT Circuit Assen. Maar dat is niet alles. De deelnemers krijgen ook een workshop van Barry Veneman. De nieuwe bondscoach van de KNMV zal de deelnemers alles vertellen over de voorbereiding en de indeling van een raceweekend.

Op 9 april kun je ook genieten van wedstrijden van onder andere het Dutch Superbike, het Ducht Supersport en de Supermono. De entreeprijs bedraagt slechts 17 euro. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis entree. Op zaterdag is de buitenring gratis toegankelijk. Een paddockkaart kost die dag 10 euro. Een kaart voor het gehele weekend, met toegang tot de paddock, kost 20 euro. Parkeren en een programmamagazine zijn gratis.

Meer info vind je op www.hamove.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen